1:a maj - jag bluffar bara


För det är egentligen inte första maj längre när jag skriver detta. Men det skiter jag (och antagligen alla andra också) fullständigt i.

Valborg var mys, det blev dock inte helt som planerat, haha. Nevermind though, nu bär det av till Skåneland för att se Johan Glansajävel och mysa med Matilda och Bullen! (En av Matildas kompisar har kommenterat en gång att det är mer spännande att följa alla drastiska vändningar mellan dessa båda sistnämnda, än att följa dokusåporna på TV)

För övrigt såg jag Bröderna Lejonhjärta idag för första gången någonsin. Det var framförallt vackert hur Jonathan övertalar sin lillebror att de båda ska ta självmord i slutet (?). Logiska flippar åsido dock, "barnfilmer" är så mysiga och Astrid Lindgren har nu på senare år visat sig vara bland de bästa. Man kanske borde ta och se Ronja Rövardotter någon gång också, som jag heller aldrig har sett?

Och just det, till alla klasskamrater som läser denna blogg, så får ni gärna påminna mig om att jag skall prata med folk i klassen om att jag har pratat med Sezer angående att spela in våra musikallåtar i studion vilket i alla fall han tyckte lät mycket roligt :). Så nu hoppas vi på att det faktiskt blir av!

Slutligen skall jag tragiskt nog säga att det enda par jeans jag äger som jag faktiskt tycker om för tillfället håller på att gå sönder. Då blir man inte nöjd, framförallt eftersom jag inte skulle anse att de var billiga heller. Idag kan man tydligen inte lita på varken kvantitet eller kvalité. Vad hände med alla jeans som fanns när man var liten, som man kunde springa runt med hur länge som helst utan att det märktes att de använts? Mer sådant, tack!


image72

Godnatt go vänner!


"So blow your tears into my face, sadness is for later days"

Kommentarer
Postat av: Joakim Forsberg

Vad sägs som en blogg där humor blandas med nöje, musik, sport, nyheter och en smutta allvar?

Tycker du det låter intressant så bör du såsom många andra kika in hos min blogg du med :)

2008-05-02 @ 03:50:24
URL: http://joakimforsberg.blogg.se
Postat av: Remina

Hahahaha! Men jag var inte bättre jag heller :)
Det var kul att ses i vilket fall.
Hoppas nu att eran Skåne-vistelse blir toppen!
Bra att du snackade med Sezer förresten.

Puss

2008-05-02 @ 10:51:19
URL: http://remini.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0