10:e november - Don't Mind Me, I'm No One


Spenderade en stor del av lördag med att försöka designa om min blogg... Det gick ju lite sisådär får man säga. Efter MÅNGA försök lyckades jag få den någonstans i närheten av hur jag skulle vilja ha den - men då syntes det bara i internet explorer, inte i Mozilla Firefox.
Men vid det laget orkade jag inte mer utan accepterade läget helt enkelt :S.

Överlag finns det helt enkelt inget tekniskt som jag riktigt kan få som jag skulle vilja ha det. Och inte bara tekniskt. Jag tycks befinna mig i någon form av svacka just nu. Den har varit riktigt illa några veckor - förvandlat minsta lilla motgång till ett enormt problem som gjort att jag känt mig nere i flera timmar. Det är den här årstiden helt enkelt. Det har varit på samma sätt år efter år efter år.
Hösten är verkligen fin och egentligen tycker jag om den, men jag blir ALLTID nere. När våren kommer och det börjar blomma och det blir varmt, då plötsligt är det som att jag vaknar igen och allting är fantastiskt och underbart. Tiden innan dess är det som att jag har varit död.

Men den värsta perioden har varit nu tror jag och jag börjar redan känna mig bättre :). Alperna börjar närma sig och med det julen och alla lamporna som är så vackra! Och när jul och nyår har varit så har det redan börjat ljusna igen och allt det bästa ligger framför en! Förhoppningsvis kommer jag befinna mig i Alperna hela den mörkaste perioden av våren, det vore i alla fall det ultimata :)!

Ett par saker till som gjort mig uppåt under denna mörka tid -
1. Andra människors positivitet, det smittar av sig :). 
2. Mammas och mina drömmar om att hyra något i Grekland nästa sommar och vara där minst tre veckor medan de som vill kan komma och hälsa på oss :).
3. Filmen Pineapple Express som jag såg igår... Jag behöver bara tänka på vissa scener ur den filmen och hur jag än känner mig kan jag inte hjälpa att börja skratta :).

xoxo :P

Kommentarer
Postat av: Remina

Åh! Jag vet hur jobbigt det är med bloggdesign. Det är så himla mycket småpill hela tiden. Men har man tråkigt eller bara är allmänt duktig så kan man få till det ganska bra ;)



Jag var också asnere förra hösten. Kändes som att man låg i ide hela hösten... Men så länge du tänker på det som är bra och framåt OCH äter vitaminer (haha, låter som en morsa) kommer du må betydligt mycket bättre. Puss!

2008-11-10 @ 20:37:32
URL: http://remini.blogg.se/
Postat av: Remina

Ja, det är jättetråkigt men samtidigt blir man så glad för deras skull! :D Man ska ju faktiskt passa på nu. Oh herre! Ja, det är den stora frågan, Morsing.. Jag försöker lyssna på mitt hjärta så gott det går men just nu säger det mig ingenting speciellt. Jag bollar fram och tillbaka hela tiden. Men en sak som jag är nästan helt säker på är att det blir nåt med människor! :) Vad skulle du plugga?

2008-11-10 @ 22:24:55
URL: http://remini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0