20:e mars


Hemma igen efter underbar tid i Stockholm!

Jag har verkligen börjat tycka om den staden alltså. Det enda jag inte gillar är att det är ÄNNU kallare än Göteborg, vilket inte precis är underbart. Men å andra sidan är det oftare fint väder där. Så det kanske går på ett ut.

Uppe fyra imorse för att lifta med Bad Gastein-bussen ner till Göteborg, denna gången med Johan vid min sida. Den killen alltså... har aldrig träffat någon liknande förut! Men de som följer min blogg har redan hört mig tjata om honom hundra miljoner gånger, så det får räcka.
Uppe i Stockholm köpte han förresten ett par jättefina skor till mig, utan att jag gjort något för att förtjäna det! Det måste jag i alla fall kunna få skriva :). Försökte hitta bild på dem, men jag tror de är rätt speciella, så jag lyckades inte hitta någon, ens på google. Nvm.

Imorgon går flyget till London. Passet är lokaliserat. Pengarna är inte växlade. Online-incheckning skall genomföras. Väskan ska packas om. Ska ju dock bara vara borta lördag-söndag i princip, så det kräver ju inte massor av ombyte som tur är, eller planering. Ska bo hos Helena, så det är redan löst. Jag känner mig pepp!

Ikväll ska jag umgås med mámi som jag ju faktiskt inte träffat på över en vecka! och så ska jag plugga lite högskoleprov - för det ska jag ju också göra nästa helg! Haha, har blivit kallad till skolan som ligger på andra sidan vägen. Femtio meter, om ens det, dit. Nice!

Dessutom ska jag nog ansöka till en utbildning idag. Design, datorer, Stockholm. Aldrig varit inne på den linjen förut, men jag hittade en tvåårig KY-linje och ärligt talat vill jag bara hitta lite vad som helst att plugga till hösten. Orkar inte söka mer jobb. Skulle också vara kul att få flytta hemifrån, och som jag redan nämnt, Stockholm has grown on me. Vi får se. Nu har jag massa måsten. Dags att sluta skriva!

Ciao! 

Kommentarer
Postat av: Sandra

2009-03-20 @ 14:07:09
URL: http://s
Postat av: Sandra

Jepp, jag ska göra det igen. Den här gången blir det dock i Björndammen, tio minuter hemmifrån iställer för på Pedagogen^^ Blir det första gången för dig?

2009-03-20 @ 14:10:25
URL: http://strangershouse.blogg.se/
Postat av: Remina

Låter ritkigt gött :)

Det verkar som att du är väldigt tillfreds med ditt liv! Hoppas det fortsätter så ett bra tag till vännen. Puss!

2009-03-20 @ 16:43:57
URL: http://remini.blogg.se/
Postat av: Leonora - The Magic Memories

sv; härligt :D

ne inte mkt, tar det lugnt :D

göra ikväll då?

2009-03-20 @ 18:02:16
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: s

2009-03-20 @ 23:15:14
Postat av: Leonora - The Magic Memories

sv; åååh, älskar verkligen den filmen, den är bäst :D

2009-03-20 @ 23:16:52
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Sandra

Behöver något snyggt och inte så varmt till sommaren, tyckte de var grymt snygga!

Tja, jag skrev 1.3 då, så det är väl helt okej tycker jag för att vara första gången. Om man förbereder sig litegrann, har koll på tiden och inte förväntar sig för mkt så går det säkert bra. Lika bra att börja någon gång, för antagligen behövs det... Det är inte så farligt som det verkar :)

2009-03-20 @ 23:18:29
URL: http://strangershouse.blogg.se/
Postat av: Leonora - The Magic Memories

sv; ska vara med min pojkvän :D själv då?

2009-03-21 @ 12:30:46
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Anonym

NEJ SOFIA! INTE STHLM!!!!! Kass du ärrrrrr!

2009-03-23 @ 01:01:48
Postat av: Lif

Alla åker iväg till konstiga ställen i Sverige jämt! Vad kan man egentligen göra i Stockholm förutom att äta "SKALDJURSPLATÅ!!!" på Stureplan? ;P

2009-03-25 @ 00:11:35
URL: http://smurvel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0