6:e mars


Tänkte att jag skulle ta och skriva ett något mer meningsfullt inlägg :).

Jag blev rätt nöjd med min design faktiskt, men det stör mig att bakgrunden blir flera bilder bredvid varandra istället för bara en stor! På det stora hela blev allt ungefär som jag ville ha dock, om jag nu inte skulle hitta på något allt för avancerat.
Skit samma.


Idag vaknade jag fem över sju, pga ett gäng byggarbetare som jobbar med att lägga nytt golv på mitt tak. Det är inte tal om någon ljudisolering här inte! Först borrmaskin, vilket gjorde det omöjligt för mig att somna om. Därefter lät det ungefär som att de släpade på något extremt tungt fram och tillbaka i taket och eventuellt stampade och hoppade lite också. Följt av hamrande.

I en timma höll de mig vaken medan jag ringde vikariepoolen för att tigga jobb (naturligtvis hade de inget) och löste en Sudoku. Sen övermannade tröttheten mig trots allt, och jag lyckades somna om. Vaknade tyvärr inte förrän vid halv tolv igen. Jag vet inte alls vad jag har gjort idag! Löst Sudoku och korsord mest. Designat bloggen. Tittat på "De tolv apornas armé". Sjukt bra film för övrigt! Brad Pitt gör hela filmen. Bruce Willis är i den bästa tiden av sin karriär. Stämningen i filmen håller måttet nästan hela vägen igenom. Några små hål här och där, men all in all tycker jag absolut den är värd fyran den fick av GP!

Som ni kan se om ni läst allt detta, har jag haft en fullkomligt meningslös fredag egentligen. Men jag har inte lust att göra så mycket alls just nu. Det är mest Johan jag har i huvudet. Men imorgon kommer han hem :D!

Tyvärr dröjer det ända till onsdag tills jag kan åka till honom igen. Jag längtar. Jättemycket!!

Kommentarer
Postat av: Remina

Vad fint du har gjort det härinne. Har du gjort det själv? :) Puss

2009-03-11 @ 10:18:41
URL: http://remini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0