BodyCombat

Puh, vilken dag.

Pratade med Stefan idag i alla fall, och hans mamma var nu på väg hem från Norge igen, där lillasyster Josefine bor. Vilket med andra ord betyder att Josefine är kvar på sjukhuset, men faran verkar i alla fall vara över nu. Så det var en definitiv lättnad.

I övrigt känner jag mig förvånad över att klockan verkligen kan ha hunnit bli kvart över åtta! Jag har jobbat hela dagen, och sedan var jag på ett BodyCombat-pass. Det var jätteroligt, men sjukt hårt! Jag är helt darrig och slut i min kropp, särskilt mina armar som inte behöver göra många knop i vanliga fall...

BodyCombat är i alla fall en sammansättning av capoeira, taek-won-do och Kickboxning bland annat. Kort och gott: olika kampsporter. Man slår och sparkar i luften och allt är koreograferat till musik, men man känner sig riktigt rå ändå ;). Och fullkomligt slut efteråt!!

Efter det har jag bara duschat, tagit mig hem och ätit middag, och ändå har klockan hunnit bli så mycket! Man förundras.

Kommentarer
Postat av: m'

Hur är det med dig idag? :) KRAM ♥

2009-10-13 @ 20:31:46
URL: http://matildaarosqvist.blogg.se/
Postat av: m'

Hur är det med dig idag? :) KRAM ♥

2009-10-13 @ 20:31:52
URL: http://matildaarosqvist.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Vad bra att hon kryar på sig! Hoppas det inte blir några komplikationer..



Som tiden går när man skall hinna med allt. Jag jobbar 50% och tycker att tiden knappt räcker till! (Jag har sjukpension på resten) Fattar inte hur jag fick ihop det när jag jobbade fullt, hade barn, man, hus, hund, katt och trädgård! Rätt skönt numera.. :)

2009-10-13 @ 20:49:44
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Heeeej!

Ja det var jättemysigt att ses :) Vi får verkligen göra om det! Superkul!



& bodycombat-grejen verkar häftig, jag vet inte när jag skulle hinna med att träna o så bara! Men man kanske borde prioritera in det :P



Puss&Kram!

2009-10-13 @ 21:16:12
URL: http://eightnine.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det är lite olika. Ibland är han hemma varannan helg och ibland varje. Det är nästan varannan gång där med. Men nu är han färdig med grundutbildningen, så nu kanske det blir oftare. Hoppas jag. Det är frustrerande att inte ses på länge och knappt kunna prata i telefon under nästan hela den tiden.

Vi hade en helt underbar helg iallafall! Skönt att komma bort lite. Komma bort och ha lite bra tid tillsammans.

Hur är det med dig nu då? Trivs du på nya jobbet?

2009-10-13 @ 22:44:53
URL: http://strangershouse.blogg.se/
Postat av: Amanda

Såna där darrningar i kroppen efter träning tycker jag är jättehärligt! =) Älskar att känna att kroppen faktiskt JOBBAT.

2009-10-14 @ 11:29:52
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0