Vänner?

Jag är hemma.

Ingen vår i Göteborg ännu, det kan jag säga.
Träffade två kära vänner, Jonas och Totte, för en fika idag, vilket var väldigt mysigt efter detta uppehåll på tre månader.

Så vad har ändrats under min frånvaro? Egentligen ingenting.

Skickade sms om att jag var hemma igen, till fyra personer igårkväll. Alla svarade utom en. Idag fick jag veta att denna person också hade bytt telefonnummer, utan att meddela mig. Jag har känt denna tjej i femton år. Senaste året är jag den enda som har hört av mig, och nästan varje gång vi skulle träffas har hon fått förhinder.
Idag fick jag veta att hon är sur på mig för att jag inte ringde henne när jag kom tillbaka till Sverige förra veckan. Värt att nämna är att jag inte ringde någon förra veckan, inte ens mina föräldrar.

Så jag skickade ett sms och sa att jag fått veta att hon har nytt nummer och undrade om hon ville följa med och spela biljard. Fick ett kort svar om att hon inte alls bytt nummer, och att hon skulle träna ikväll. Inte ett ord om "kul att du är hemma" eller "vi får ses snart!"

Ärligt talat orkar jag inte anstränga mig mer.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Kul att du är hemma igen! Det har allt varit lite tomt utan dig när vi setts hela gänget =) På samma gång så känns det som igår när vi var på den där restaurangen och åt... Tiden går snabbt helt enkelt! Hoppas på att solen snart kommer även hit till Gbg! Kramar

2010-03-10 @ 19:12:30
URL: http://strangershouse.blogg.se/
Postat av: Carolinn

Låter som en ovärd relation. Vem orkar ge och ge med aldrig få?



Jag hoppas det är som du säger att den är påväg att lägga sig. Det vore fantastiskt skönt.

2010-03-10 @ 19:45:52
URL: http://carolinn.devote.se
Postat av: Anonym

Ibland skiljs vägarna åt, det gör kanske det nu med er. Kanske vägarna möts igen och då fattar ingen av er att det blev som det blev. Men har du ett behov av att konfrontera henne, så tycker jag du skall göra det. Men min erfarenhet är att om det inte känns viktigt för dig just nu, så låt det bara bero. Låter som att jag inte bryr mig, men det är inte så, det är mer att jag tror på att relationer kan gå lite i vågor och att det är bra om man kan tillåta de det också.

Sv: Hahaha! Ja, det är Egoinas mössa från förra året. Min är jättetöntig och passar sig enbart på min morgonpromenad i Landskrona. Jag var tvungen att ha en mössa när jag skall till storstaden ifall jag ser en snygg 08a! :D

2010-03-10 @ 20:02:05
Postat av: Em

Jag blir lite blyg ibland..

2010-03-10 @ 20:02:24
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Carolinn

Vet du att jag kände det på mig!

Jag visste det hela tiden. Suck säger jag bara.

2010-03-10 @ 21:35:20
URL: http://carolinn.devote.se
Postat av: Gun

Det är väl bara att strunta i henne. Eller fråga varför hon är sur. Ofta tycker jag det är missförstånd som gör att man blir sur på varandra.

2010-03-10 @ 23:47:39
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag förstår dig! Och det tkr jag inte du ska behöva göra heller...

2010-03-11 @ 10:38:13
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/
Postat av: sara - Glitterögon

Fy så trist. Men sånna sk. vänner är ingen idé att ödsla tid eller energi på. Tyvärr. Kram.

2010-03-12 @ 10:53:27
URL: http://glitterogon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0