18:e juni


Idag åker vi ner till Simrishamn för att fira midsommar! Det ska bli roligt. Men jag har så fruktansvärt ont i ena sidan av halsen/nacken, uppe vid strupen ungefär, och jag fattar inte vad det kan bero på eller vad jag ska göra åt det! Det bara kom över mig igår när jag skulle sova.

I övrigt har jag en väldigt välbekant känsla i maggropen, något som nog bara kan rubriceras som ängslan. Jag är så ängslig av mig. Vad ska jag göra för att bli mindre ängslig?!?! Jämt ligger jag vaken på nätterna och oroar mig för det ena eller andra. Och jag försöker tänka: Det är ingen idé att oroa sig, det löser sig, jag klarar det. Men det hjälper inte.

Jag skulle vilja bli psykoanalyserad. Bara för att höra vad någon annan skulle säga. Är det dyrt?

Kommentarer
Postat av: lisa

ha en trevlig midsommar! :) och ja! jättekuken kommer spräcka mig en vacker dag när jag är ensam och desperat! ;)

2009-06-18 @ 15:54:27
URL: http://radiovideo.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Testa att fråga Miiqa (finns länk till hennes blogg på min sida). Sen finns det CD´er med hjälp mot ångest etc. Bra om du tar tag i det innan det blir värre. Jag har haft panikattacker etc och det är fruktansvärt handikappande!!



Kolla denna länken om du är intresserad av att testa självhypnos. Finns cd mot ångest/oro: http://www.hela-dig.com/author/Erna__Westlund/

2009-06-18 @ 19:46:22
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack detsamma i efterskott! Vi var på en kompis sommarställe på Lövön, en ö vid Rörtången. Jättemysigt var det! Hade ni det bra också?

2009-06-22 @ 11:38:06
URL: http://strangershouse.blogg.se/
Postat av: Lif

Det är rätt dyrt med psykoanalys om du går privat (vilket du antagligen måste göra eftersom sjukvården antagligen inte skulle remittera dig. :/)

Kolla upp någon psykoterapeut och fråga om priser? Fast egentligen måste man alltså gå på ganska många sessioner innan man kommer någon vart. Så det blir nog en brutal summa till slut.

2009-06-22 @ 16:02:29
URL: http://smurvel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0