Nere i Skåne...

Jag är så fullkomligt, oerhört slut!! De senaste dagarna har jag knappt gjort annat än att jobba, och trots det känns det som att hur man än gör så hinner man inte riktigt med allt man ska. Å andra sidan är det bra betalt, det är roligt, jag känner inte så mycket folk i Lund så förutom att jobba har jag inte så mycket vettigare saker för mig och dessutom får jag ha en alldeles egen hyrbil, vilket inte är fy skam!
Nu är det i alla fall helg till slut! Ikväll ska jag läsa och sova och försöka ta igen mig. Och imorgon ska jag eventuellt ta mig för att städa på lagret. Och ringa Matilda också, som ju bor här nere, inte långt ifrån där jag bor just nu! Men i övrigt är det bara vila som gäller.
Verkar finnas ett visst intresse av att läsa något jag skrivit :)! Det tycker jag är roligt, så det kommer jag definitivt att lägga upp, när jag väl är hemma från Skåne igen! Så ni får ge er till tåls ca två veckor :).
På återseende!

Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Jag har tålamod! :D

Sv: Jag håller med dig att det är skillnad med yngre killar. I bloggen är jag jätteglad för att jag får så många "mogna" kommentarer, men det är kul med de andra också. Helheten skapar perspektiv.

2009-09-18 @ 21:25:13
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Amanda

Det finns ett STORT intresse. I wanna read it. :)

2009-09-19 @ 10:09:26
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Sv: Jag tillät mig att svara på din kommentar under samma inlägg. (Om att "gå hemma") :D

2009-09-19 @ 12:43:03
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: M i c k a

jag fastnad med i spelen, så det tog ett tag innan man klarade det. kommer du ihåg vart du fastnade?2009-09-19 @ 14:07:23
URL: http://annamariamikaela.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Sv: Såna män hittar man nog inte så lätt, men när sanningen skall fram så jobbar han extremt mycket och det får frun lida för. Många gånger hon får gå på kalas själv etc, hon är en lika stor pärla som han om inte större. Men jag tyckte ändå att vårt lilla samtal förtjänade en plats i bloggen. :D

2009-09-19 @ 21:29:47
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0