24 timmar av stillhet

Här sitter jag nu för mig själv en stund, medan Stefan är på föreläsning. Han läser journalistik, det tycker jag är rätt häftigt :). Som en person som själv alltid älskat att skriva i hela sitt liv, känner jag en viss dragning till utsikten att få spendera mitt liv med att skriva och få betalt för det.

Dock är det mest skönlitterärt jag skriver. Jag älskar att låta fantasin få flöda fritt, försvinna in i en värld som är helt min egen, där precis vad som helst kan hända. Det är jag som bestämmer och har kontroll över mina figurer, vad som ska hända i deras liv och vad de har för färdigheter.

Det är spännande. Jag kan förlora mig helt i det. Huruvida det är bra skrivet eller inte dock, är inte min sak att bedöma. Det hade varit roligt att kunna skicka in något och få höra synpunkter på det av någon annan. Problemet är jag aldrig någonsin avslutar mina berättelser... Haha, jag har svårt att se att jag skulle kunna möta en deadline. 

Imorgon åker jag tillbaka till Göteborg igen i alla fall, för att hämta upp bilen jag ska ha under mitt arbete i Malmö. Och sen drar jobbet igång på onsdag.

Ja, det är väl bara till att vila upp sig så gott man kan dessa sista 24 timmar av stillsamhet.

Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Det märks i dina inlägg att du är bra på att skriva. :)

Sv:Han mådde nog rätt dålig, jag hade aldrig sett han svartsjuk någonsin så jag blev överraskad och borde efter mallen blivit förbannad, men hela grejen kändes som en dålig b-film. Han började skratta själv strax därpå, det var väldigt olikt han! :D

2009-09-14 @ 16:03:00
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: M i c k a

yesbox, Jack Black är en cool typ. och i The Holiday är han ju kanon, den filmen är så rar (:

2009-09-14 @ 18:19:43
URL: http://annamariamikaela.blogg.se/
Postat av: Queen

Sv: hahah jaa precis alltså tro mig jag vet ingenting om design! xD Jag är såå seg att jag inte förstår designadinblogg xD Åådet är verkligen sant! :O MTV spelar typ ingen musik längre :S

2009-09-14 @ 18:31:38
URL: http://reemajohnson.blogg.se/
Postat av: Miiqa - jag överlevde min barndom

Det är ju underbart att skriva. Kan du inte publicera något på bloggen? Vore kul att läsa :D

2009-09-14 @ 21:18:21
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hihi, då kan han och jag bilda klubb, jag läser ju också journalistik. ;)

Men håller med dig, skönlitteratur är även mer min stil. Fast nån sån linje hittade jag inte, så journalistiken var nog den som lät som om den bjöd på mest skrivande. ;)

2009-09-14 @ 21:39:30
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/
Postat av: Daniel

Vi vill läsa!

2009-09-17 @ 12:55:23
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0