28:e februari


En dag på Isaberg:

* Ställer väckarklockan på 05:55 och LIDER när klockan ringer, för klockan var ett när man gick och la sig.
* Efter att duktigt ha gjort sig i ordning till klockan sju, så är övriga medlemmar av sällskapet som ska följa med, självklart sena! Inte bara några minuter, utan en halvtimma
* Ica, som vi räknat med skulle vara öppet från sju, visade sig öppna klockan åtta
* I Borås stannar vi på ett Ica Kvantum för att handla lunch, och velar runt i affären ett bra tag innan vi tycker oss ha det som ska finnas med
* Vägen är inte fullt så enkelt som vi trott och vi kör fel ett antal gånger innan vi hittar rätt
* Med planering att vara framme till klockan nio, så är klockan över tio när vi kommer fram, och det är MASSOR av folk! Främst danskar och tyskar.
* Fantastiskt väder, klarblå himmel, helt vindstilla.
* Jag försöker lära mig åka min snowboard. Jag slår i knäna, huvudet, svanskotan, armarna... och förutom att jag slår i knäna så vrids de dessutom ur led när jag ska transportera mig själv på plan mark eller i hissen.
* Lunch (/picnic) i solen, som genast dyker in under ett molnsjok som dyker upp från ingenstans!
* Frusna tar vi oss tillbaka till backen, och jag passar på att gå in i skiduthyrningen, där jag till min enorma förvåning får syn på Thomas från min reseledarkurs! Tack vare detta får jag låna hjälm gratis :D!
* Lite modigare nu när jag har hjälm, börjar jag sakta men säkert bli en liten smula bättre på det här med snowboard!
* Sista åket blir jag lite övermodig i en brant, isig och uppåkt backe och det resulterar i att jag faller och vrider om axeln.
* Utmattade och nöjda tar vi oss tillbaka till bilen och åker hem igen, där i alla fall för min del, en varm dusch, lagad mat och ett glas vin väntar!


All in all, en riktigt, riktigt bra dag med knasiga händelser, roliga vänner och fint väder, så man är nöjd med att ha spenderat all tid utomhus. Nu är jag trött och slagen, men det är så det ska vara efter en dag i backen!!

Imorgon är det mars. Vår på riktigt.

25:e februari


Och här sitter man igen, lika uttråkad som vanligt.

Johan har åkt hem till Stockholm nu för att få lite arbete gjort och tid hemma innan han återigen åker till Österrike. Men lite kompisar och familj har han i alla fall fått träffa. Hur dramatiskt nu det var, det vet jag ju inte. Han verkade inte speciellt traumatiserad i alla fall.

Och som sagt, så sitter jag här och har inget vettigt för mig. Sträckte mig i lårmuskeln på dansen i söndags, INTE kul! Och på NÅGOT vänster har jag dessutom lyckats sträcka stortån på motsatt fot. Så nu ser jag ut som en riktig krympling när jag rör mig. Lönen hade dock inte kommit in på kontot ännu. Inte så bra det heller! Den som ändå hade ett riktigt jobb... Och tjänade riktiga pengar...!

24:e februari


Lön imorgon! :D

Men jag längtar dock inte till morgondagen ändå. Då åker Johan hem :(. Men nu har han varit här i en vecka i alla fall och det har varit mycket roligt! Hunnit med att träffa lite folk och allmänt umgås med varandra.
Det är inte många människor jag kan umgås med oavbrutet i en hel vecka utan att vilja vara ifred ett tag. Men så är det nu, och det känns ju bra :)!

Idag blir det promenad upp till Härlanda Tjärn och ikväll blir det thaimat och kanske lite film. Mysigt! 

18:e februari


Allt flyter så trevligt just precis i denna sekund!

Lördag: 20-årsfest hos Remina, fyllt av trevliga människor, härlig stämning och ingen tokfylla. Perfekt!

Söndag: Dans och födelsedagsfirande för pappa som tycktes trivas, trots att mina kära bröder inte direkt var hjälpsamma. Inget oväntat med det dock.
Måndag: Vikariepoolen ringer och ger mig jobb både samma dag och på tisdag också på Brunnsboskolan. Tokjobbiga elever, men pengar är alltid trevligt!
Tisdag: Jobba hela dagen, barnen var mycket trevligare den dagen!

Onsdag: (Idag). Danslektion, jätteroligt! Barnen var grymt entusiastiska! Och bäst av allt: Johan kommer hit från Stockholm idag. Yay!!

Så nu lär jag inte skriva på ett tag igen. På återseende.

13:e februari


Idag är det fredag den trettonde...

Hemkommen från Stockholm, saknar det redan. Och imorgon är det "Alla hjärtans dag" - mest en meningslös påminnelse om att mitt hjärta inte är hos mig. Och för hela singelbefolkningen (som jag själv har tillhört tidigare år) är det mest ett slag i ansiktet och ett finger som pekar och skrattar: "haha, du är ensam".

Dock så är fjortonde februari en fin dag också, av två anledningar:
1. Man får en ursäkt att göra något lite extra fint för den man tycker om
2. Remina fyller år!!


Så ett stort grattis till Remina som fyller tjugo år om ca tjugo minuter! Wihoo, systemet nästa!
Systemet - för min del i alla fall - känns dock inte som ett enormt steg i min personliga utveckling. Men för all del, kommer kännas bra att kunna gå in och köpa vad jag vill ha när jag känner för det.

Jorå, så att...

7:e februari


Och så var det äntligen lördag kväll.

Om 24 timmar är jag inte här, ensam i Göteborg, utan i Stockholm med Johan. Glädje!!

Idag har dock ändå varit en händelserik dag, trots att den mest tillbringats hemma. Jag har bokat biljetter till London, den 21 mars skall jag till denna, englands huvudstad, och både få äran att hälsa på kusinen och äntligen kunna säga att jag har varit i england, vilket egentligen nästan är sjukt att jag inte har förut. Och allt för bara 220 kronor! Ryanair är inte fel.

Jag är dessutom mycket friskare idag. Hade precis Hammar och Sandra, Totte, Jennifer och Anton här på lite filmkväll och mys. Det var mycket trevligt! Hammar och Sandra hade dock också samma typ av hosta jag själv dragits med hela denna och föregående vecka. Min har precis gått över, så jag hoppas jag inte blev återsmittad nu, men det tror jag väl ändå inte :).

På återseende!

6:e februari


Fredag eftermiddag. En befriande dag och tid för många, många människor.

Veckan som gått:

* Fikade med Sara i tisdags, otroligt trevligt att träffa henne igen och skvallra lite.
  Senare på kvällen blev det "Den oändliga historien" och "Hide and Seek" hemma hos Totte. Den förstnämnda var   
  nostalgi på hög nivå!

* Dans med nio och elvaåringarna på onsdag. Nioåringarna var på osedvanligt odrägligt humör, elvaåringarna var  
   oväntat entusiastiska faktiskt!

* Vikariejobb på Brunnsboskolan - högstadiedelen både torsdag och fredag. En otroligt ansträngande upplevelse men      trots detta riktigt roligt. Framförallt idag flöt lektionerna ganska bra och eleverna var trevligare än igår. Men nu är jag
   slut.

Nu är det äntligen helg. Jag har fruktansvärt ont i halsen av okänd anledning, men jag hoppas det inte ska vara någon längre tid. Idag ska jag troligtvis träffa lite folk på antagligen Vasa Victoria - för det brukar ju bli där - och imorgon har jag äntligen anledning att börja packa, för på söndag kommer Johan äntligen tillbaka och plockar upp mig på väg upp mot Stockholm! Jag är på gott humör.
 

1:a februari


Hurra, nu är det februari!!

28 dagar kvar tills det är mars och man på allvar kan börja hoppas på lite riktig vår. Idag är det väldigt fint väder dock :).
Idag ska jag också dansa, och idag är det sju dagar kvar tills jag åker upp till Stockholm igen. Hoppas veckan går fort ^^.

Planen för våren ser ut ungefär såhär:
* Jobba så mycket som bara möjligt
* Åka till Ulricehamn någon helg för att försöka lära mig åka snowboard
* Åka till London och hälsa på kusinen
* Åka ännu en sväng till Bad Gastein - Österrike


Och ändå ska jag också försöka spara så mycket pengar som möjligt till att bo i Grekland i sommar. Allt hänger på första punkten. Om vikariepoolen kan skaffa tillräckligt med jobb åt mig. Det hoppas jag på! Jag hoppas det blir en fin vår i alla fall. Allt pekar på det än sålänge :).

RSS 2.0