25:e april


Här står jag nu i en butik i Burlöv Center, som ligger strax utanför Malmö. Just nu går tiden inte så fort, men det är ändå ett tämligen trevligt jobb måste jag säga. Inte mycket folk i butiken just för tillfället dock.

Pratade med Johan på Skype igår, så nu känns allting plötsligt lite bättre. En hel vecka var det sedan han åkte iväg från mig, och den där allra värsta abstinensen har börjat släppa. Dessutom vet jag nu att Skype fungerar som det ska och hoppas att vi kommer få en del kvällar i veckan att kunna prata med varandra på.
Och så känns det lite hoppfullt att få ner pappa dit i vår/försommaren, så kanske kan vi ses snart ändå :D.
Idag är det för övrigt hans födelsedag också. Så ett grattis till min älskling får jag ju slänga in i bloggen.

Imorgon har jag dansuppvisning! Just nu längtar jag mest till att den här dagen skall ta slut... Många timmar kvar...

23:e april


Dagarna tuffar vidare i maklig takt. Mycket maklig. Fint väder idag.

Imorgon åker jag till Malmö för att jobba. Bra betalt. Och så har jag varit på utbildning för ett annat jobb nästa vecka. Samma eventbyrå, annat uppdrag bara. Som sagt. Jobbrelaterat går helt plötsligt mycket bra. Jag känner 0 entusiasm just nu. Jag som brukade vara en så stark och självständig tjej. Vad hände med mig?

Dagens citat kommer dock lätt från mamma och fick mig nästan att skratta ihjäl mig.
"Man känner sig faktiskt lite rik när man har två stora ostar i kylen!"

Bakgrundshistorian var att hon hade köpt en ny ost utan att upptäcka att vi hade massor kvar av en annan ost i kylen.
Håhå jaja, lilla mamsen.


21:a April

På dagarna är allt okej. Träffa folk, planera, träna, fixa.

Idag har jag fikat med Sara, mycket trevligt som alltid. Diskuterat olika uppdrag med jobbet. Bokat flygbiljetterna till Grekland! Ätit god middag med mor.

Nu är det kväll. Och allt känns plötsligt tomt och ensamt. Jag kan ringa vilken kompis som helst om jag vill prata och det uppskattar jag. Men det gör inte att det känns mindre tomt och ensamt. Att jag inte kan komma på något jag skulle vilja göra. Hur kan det kännas så när han fortfarande lever och fortfarande är min och ska komma hem igen? Han är min drog, och jag har abstinens!!

Johan
 20-apr-2009 07:07
 Sådär, nu sitter jag på planet, austrian air, riktigt bra. Har legat och kramat kudden hela natten,
som jag trodde gick det inte att sova. Men jag kanske kan sova på vägen ner.
Hoppas du har en fin dag och glöm inte komvux!
Du är min prinsessa älskling.

20:e april


Helgen är slut. Känslorna går upp och ner som en jojjo.

Fredag: Jag och Johan passade på att fira hans födelsedag, eftersom han inte skulle vara hemma på den egentliga dagen (25:e april). Vi hade en jättefin dag. Vackert väder, och vi promenerade, åt glass med Sara och lite guide-vänner, besökte feskekörkan, bara för att man ju faktiskt måste det. På kvällen planerade vi en jättegod middag som Johan fick välja och drack lite vin. Jag hade köpt en rolig grej från Lush (den där tvålaffären i kompassen). Det var en sorts tvål som i kontakt med hud smälte ner till massageolja som luktade jättegott och i kombination med detta fick han naturligtvis 40 minuter massage. Mycket uppskattat ^^.

Lördag: Att det var sista gången jag skulle träffa honom på mer än två månader slog med full kraft. Skulle dessutom jobba då, så med tårarna fortfarande rinnande kom jag inrusande i affären. Dock hade jag tänkt på att ta med smink, så när jag med hjälp av puder till slut blev torr under ögonen lyckades jag samla mig. Herregud, han är ju inte död.
Det gick mycket bra på jobbet faktiskt och det var skönt att koncentrera sig på något annat. Efter tog Bullen med mig på grillfest med vin och Brainstorm som följd. Det var faktiskt roligt, och sen sov han över. Hittade ett jättefint meddelande från Johan som jag satte upp på min vägg.

Söndag: Såg till att hålla mig sysselsatt. Hade sista danslektionen innan uppvisning, lekte med Nokia-mobilen för att lära mig den ordentligt (går rätt bra faktiskt), och annars städade jag hela lägenheten och diskade. Uppskattat av mor när hon kom hem. Sa hej då till Johan per telefon, för tidigt imorse åkte han.

Sammanfattningsvis kan man säga att allt jobbrelaterat faktiskt går riktigt bra. Det är lätt att gå fram till folk och de blir intresserade av vad jag berättar. Har pratat med lagret och verkar som att jag eventuellt kommer kunna hoppa in lite extra där i vår, utöver sommarjobbet där som redan är bestämt. Privat är allt en röra. Jag är så otroligt glad att jag har någon som får mig att bli så ledsen när han åker. Men att vara ledsen är ju aldrig en höjdare ;). 

17:e april


Tiden går verkligen fort!

Nu är det redan 17:e april och det är knoppar på träden och värmen börjar komma! Och om mindre än en vecka försvinner Johan till Österrike och blir borta i en mindre evighet. Usch jag vill inte tänka på det.

Det har varit dåligt med uppdatering här. Under påsken var jag uppe i Stockholm och träffade massor av Johans släkt och fick trycka i mig ALLDELES för mycket påskmat. Men det var mysigt. Och så hann jag med en jobbintervju, samt utbildning för sagda jobb, som dessutom var betald. Så ja, hör och häpna, men jag har nytt jobb igen! Den här gången på en eventbyrå och jag ska promota nya Nokia 5800 Xpress music - Comes With Music. Ja, namnet är långt. Men det är en sjukt häftig telefon faktiskt. Så det ska bli roligt.

Dessutom tjänar jag 110 kr timmen när jag jobbar. Och företaget betalade både min utbildning, taxi till centralen, min tågresa hem, och sen får jag betalt för tiden jag satt på tåget! Det är heltokigt, men jag är nöjd!

Nästa söndag har jag dansuppvisning i Lisebergshallen. Och inte bara jag. Kommer vara massor av duktiga dansare hela dagen. Det är grymt roligt, så kom dit om ni har tid och råd!

6:e april


Underbart, det är varmt och det är soligt. Fortsätt så - tack!

Brist på uppdatering kan härledas till att Johan precis har varit här i en vecka. Hans ursprungsplan var att bara stanna mellan söndag och torsdag, men jag tror min olyckliga min kanske bidrog till att han stannade nästan lika många dagar till. Vilket jag var tacksam för :).

Med tanke på att min kära snart ska åka ner till Bad Gastein och bli kvar där i ett par månader ville jag inte gärna slänga min tid på att sitta vid datorn och blogga eller liknande.
Saker som hänt:


* Jag har insett att jobbet som medlemsvärvare kan jag nog bara slänga åt skogen. Jag STÅR BARA INTE UT!! Uppenbarligen är jag väl inte så tuff som jag tror. Men verkligen, ni som inte har testat på det, har inget att säga på denna punkt.

* Bullen fyllde år också! Det firades med en mysig fest med roligt folk och som vanligt drack jag nog bara liiite för mycket. Men vafan, det var ju trots allt en tjugoårs-fest!

* Såg Porthälla-treornas musikal. Min uppriktiga åsikt är: De är bättre än oss musikaliskt. Men vår story var bättre :). Kanske är jag partisk dock.

* I lördags blev det TP, pajätande och lite öldrickande hemma hos mig. Det var roligt, pajen var god, det är väldigt svårt att spela TP på tolv pers!

I övrigt har veckan mest bestått av mys, promenader i vårvädret, goda måltider, film och att vara på stan. Johan fortsätter också att uppdatera min garderob med målet att den bara ska innehålla kläder utan hål i en dag. Så söt!
Han tyckte verkligen om t-shirten jag köpte till honom i London, och den passade honom perfekt. Då blev jag glad :D!

RSS 2.0