Teknikens under

HEJ,

usch vad jag uppdaterar dåligt. Det blir lätt så när det är mycket på en gång. Stockholm var härligt, ungefär 10 grader varmare än här, strålande sol varje dag och massor av härliga upplevelser.

Men nu jobbar jag igen, och cyklar mina mil fram och tillbaka varje dag. Och vet ni vad? Folk har INGET trafikvett. Man får vara glad att komma fram levande varje dag.

En av dagens mest underhållande konversationer (mellan mig och mamma, ni kan kanske gissa vem som är vem):
"Min nya dator var jättekonstig. Först dök det upp massor av program som jag inte kunde stänga ner, sedan började den tjata om att den inte hade något batteri kvar!"
"Ja, men då får du väl ladda den då."
"Måste man ladda en bärbar dator?!"
"... Ja."

Någon minut senare:
"Men sladden sitter ju i!"
*utan att titta* "är det den vita sladden?"
"Ja!"
"Det är internetsladden det."

Åh kära mamsen! <3 

Lätt att vara efterklok

Här sitter jag på tåget upp mot Stockholm igen och tittar ut på det fina vädret utanför fönstren... Vill vara utomhus och njuta, men om ca 40 minuter ska vi för all del vara framme.

Då får jag äntligen träffa mitt hjärta igen, och så ska det firas student på torsdag och sjuksköterskeexamen på fredag. Jag ser framför mig massor av god och gratis mat i alla fall! Hoppas det fina vädret håller i sig, allt blir så mycket roligare då!

Just nu känner jag mig dock ganska uttråkad. Det var inget storkorsord i tidningen jag tagit med mig, som jag hoppats på, men där var ett storkrypto vilket jag inte gjort på länge så det var roligt. Men nu var det färdigt :(. Skulle tagit med mig fler tidningar! Låg ju hur många som helst i hallen...

En dag vid havet

Ja, man kan minst sagt säga att vädret bättrade på sig! Torsdagskvällen bjöd på strålande sol, där vi hamnade på linnéterassen och drack lite drinkar och sedan åkte hem till mig för att grilla.
Fredagen strålade solen, lagom till att jag var tillbaka på jobbet igen, till mitt enorma förtret... Men eftermiddagen bjöd på fest och utgång på Park Lane där jag inte varit tidigare. Trevligt ställe!

Lördagen var jag äntligen hos frisören, vilket verkligen var på tiden och resten av dagen spenderades vid havet. Hela söndagen låg vi vid havet följt av grillning och beachvolleyboll hemma hos Hammar och Sandra som har flyttat till ett supermysigt studentområde i norra Göteborg. (fem minuters cykelväg från min mor, trevligt nog!)

Idag var det molnigt på förmiddagen och därför sprang jag upp till tjärnen (med Mathilda som cykelfölje) och så badade vi där istället. Lagom till vi åkte hem sprack det upp på riktigt, men det var nog lika bra att vi inte fick så mycket mer sol eftersom vi redan bränt oss lite och det har varit 25-30 grader ute hela dagen...

Min fina nya kamera har jag också fått användning för!!

Mathilda


Totte


Jag


Totte styr och ställer


Mina födelsedagsrosor innan de dog


Jag på Saltholmen


Mathilda, också Saltholmen

Mulet inne och ute

Är det inte typiskt? Första lediga dagen, och naturligtvis är det första dagen man vaknar upp och det är alldeles mulet ute!

Hade planerat att cykla ut till havet idag, men de planerna tycks frysa inne. Får väl ta och kila ner på stan och se om det händer något spännande. Troligast inte, gissar jag.

Önskar desperat att jag som många andra skulle ha klämdag på fredag, men tyvärr icke. Allra mest hoppas jag att det ska spricka upp och bli en strålande dag. Det har sagts att det kan bli så.

RSS 2.0