Runaway Train

Det är gråmulet, snålblåst och regnar småspik.

Ni förstår rätt - jag är tillbaka i Göteborg. Det är märkligt dock, vilken känsla av inre trygghet jag känner just nu. Jag tror knappt att under alla mina år i livet, har jag känt mig så stabil som jag gör just idag. Av alla dagar. En helt vanlig torsdag.

Jag lurar inte mig själv att tro att det är någon bestående känsla, livet är fullt av dalar och berg. Och så måste det vara. Men just idag har livet varit så fullkomligt odramatiskt, som det av någon anledning mycket sällan är.

Jobbat på lagret tillsammans med bror Johan idag - vilket jag inte gjort sedan i somras, då jag mådde på ett helt annat sätt och någon form av lycka kändes fullkomligt omöjlig.
Hemma sa jag hejdå till kusinerna och moster som varit på en snabbvisit på väg ner till Danmark. Ikväll ska jag och mamma troligtvis äta något gott, och efter det ska jag nog vara resten av kvällen på gymmet och mysa.

Imorgon blir det familjemiddag. Och så högskoleprovet på lördag.

Hittat lite ny (gammal) musik på Spotify och ska få ordning på deklarationen och prata med länsförsäkringar. Betala en liten räkning. Inget märkvärdigt.

Allt så fullkomligt enkelt, otvunget och härligt!

Kommentarer
Postat av: ansepanse

vad härligt att känna så, då ska du njuta, njuta

kramar

2010-04-08 @ 17:18:27
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: sara - Glitterögon

Underbart det låter. Hoppas det forstätter så ett bra tag.



Japp, jag håller tummarna :)

2010-04-08 @ 17:30:50
URL: http://glitterogon.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad glad jag blir av att läsa det här, för jag känner igen känslan så väl! Som om ingenting kan gå fel alls! Man få se till att ta vara på topparna när de väl kommer, annars ångrar man det senare...

Många kramar!

2010-04-08 @ 17:32:02
URL: http://strangershouse.blogg.se/
Postat av: Em

En inre känsla av frid och harmoni? Såna dagar är underbara och de kommer ibland. Ibland ofta och ibland sällan, men ack så sköna när de är där. ;)

2010-04-08 @ 17:38:17
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Gun

Vad skönt det är de där dagarna när allt bara flyter på och man känner inre frid. Man uppskattar dem mycket när man är van vid att livet går upp och ner som en berg och dalbana.

2010-04-08 @ 20:37:31
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag kände precis likadant igår. Och den känslan är underbar och oslagbar! ;D

2010-04-09 @ 11:18:32
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0