15:e juni - på västfronten intet nytt


På Reminas begäran tänkte jag uppdatera lite här, trots att jag inte direkt har så mycket att berätta om :).

Sedan min egen student har jag njutit av det härliga vädret så länge det höll i sig och annars mest farit kors och tvärs genom Sverige för att hinna med folks studentmottagningar. Först var det några vänner i Göteborg, sedan upp till Uppsala till kusinen, vidare upp till Gävle för att hälsa på mormor några dagar.

Från Gävle till Göteborg igen och två dagar senare ner till Lund och sen upp till Göteborg igen dagen efter. Nu är man lite trött på att resa runt, men resan imorgon är något man med lätthet kan stå ut med - två veckor i Grekland :D!

Annars var jag på fotografering med ett gäng kompisar i fredags, det var riktigt roligt och det blev verkligen fina bilder :). Faktiskt så pass fina att jag fick skriva på ett kontrakt för företaget om att de skulle få använda mina bilder i sin reklam om de ville, så det var roligt. Dock inte billigt att köpa bilderna!

Annars har jag väl mest läst böcker och klistrat med ett fotoalbum jag gjort. Skickat in bilder från Turkiet, Hemsedal och nyår som jag framkallat och sedan köpt en fin bok där jag klistrade in dem och skrev kommentarer. Jag blev riktigt nöjd faktiskt, jättekul att ha sådant. Det skall jag fortsätta med i framtiden!

Nu bär det av till Grekland! Så fort jag packat det vill säga...
"Var finns te?"

"HÄR finns te!!"

- Studenter i Lund som gick i tåg med en "här finns te"-flagga i näven på den som gick först.


3:e juni - Sjung om studentens lyckliga dag...


Solen skiner och det är overkligt varmt för Sverige början av juni. Jag har fortfarande inte fattat att jag tagit studenten, att jag inte skall tillbaka till skolan i höst och att mina klasskamrater numera bara är mina kamrater. För min klass finns ju inte mer :O.

Dock är det inget svårmod som har gripit mig än sålänge! När det är såhär fint väder och min studentdag blev så otroligt lyckad :D. Tack så otroligt mycket alla människor som gjorde denna dag till en av de absolut mest minnesvärda i mitt liv! Puss till er allihop!

image96

image97

RSS 2.0