JULLOV

WOHO, ÄNTLIGEN!!

Jag har denna terminen kämpat mig igenom duggor, labbrapporter, redovisningar och projektarbete. Och nu har har jag klarat allt - med flying colors, kan tilläggas!!

Sista labbrapporten fick jag tillbaka idag, jag fick full poäng på allt! Detta var fascinerande med tanke på att jag var helt omotiverad när jag skrev rapporten och mest knepade ihop något och tänkte att bara jag blir godkänd så spelar det ingen roll att det var slarvigt gjort.

Idag hämtade jag sista duggan, och jag har nu alla bonuspoäng man kan få inför tentan i januari!!

Så det känns bra. Inte så att man bara kan släppa allt och slappna av. Men i alla fall ta en andningspaus!

Julklappsvimmel

Del I: Johan

Just nu sysslar jag med att försöka hitta den ultimata julklappen till min bror Johan (en av de absolut svåraste). Så vad gillar Johan? Låt mig göra en lista på de saker han uttryckt någon form av gillan för:
1. Golf
2. Filmer som är så dåliga att de blir roliga (men vilka detta är kan man förstås aldrig veta på förhand)
3. Fotboll
4. Spel som aldrig tar slut
5. Trance

Så, golfförrådet är uttömt sedan tidigare år, filmerna är som sagt svåra att veta vilka som blir bra, vad kan man rimligtvis köpa utom skräp som har med fotboll att göra? och de där spelen köper han själv...

Så nu vadar jag genom en hel uppsjö av musik som jag absolut inte har en aning om vad som är bra och vad som är dåligt och hoppas på det bästa... Jag har bestämt mig för två.

Härifrån kan man bara hålla tummarna...

Tristess

Imorgon har jag dugga 3 och sista veckan innan "jullovet" börjar.

Idag är det alltså söndag, och jag är oerhört uttråkad. Jag har pluggat lite till duggan men känner mig inte otroligt driven... Ska till gymmet vid tre men det är ju ett tag dit. Ska sätta mig och basta efteråt, dels för att det är trevligt, men också för att bara ha något att göra.

Jag längtar hem till Göteborg och familjen och vännerna. Tiden går just nu i ultrarapid. Jag är rätt säker på att en ledig dag ska kännas som en välsignelse. Mina har blivit mest såhär. Att jag bara sitter och väntar på att tiden ska gå. Finns säkert tusen saker jag skulle kunna göra. Men jag känner inte för det.

RSS 2.0