21:a januari 2012

Tyvärr blev det inte mycket med den där springningen.
Eller jo, jag gav mig ut på egen hand. Och det var bra trevligt och roligt med klockan, fram tills isen vände sig emot mig och jag föll som en fura.

Några underbara blåmärken senare reste jag mig snopet upp och fick promenixa nästan hela resten av slingan, tills jag kom ut till grusad väg igen. För guds skull - ge mig sommar!!!!

Just nu borde jag plugga. Det är lite vad mitt liv går ut på nuförtiden. Ser också fram emot att träna vid fyra-tiden! Läste om hela dramatiken med gymnasterna i tidningen imorse. De där som menade att de blivit psykiskt misshandlade.
Sjukt nog fick artikeln mig bara att sakna att idrotta på riktigt. Träna inför olika tävlingar och mål. Åh vad jag saknar hästarna...

17:e januari 2012

... och plötsligt blev jag oerhört uttråkad. Har varit på gymmet, pluggat lite, sett lite tv - och nu känner jag att jag inte vet riktigt vad jag ska hitta på.

Ser fram emot imorgon då Matilda kommer och vi ska prova min nya pulsklocka, träna lite runday-style, äta lite mat och plugga! Ska kanske passa på att plugga lite mer om jag nu inte har något bättre för mig :).

Åh vad jag ser fram emot sol och värme igen!

Jag hoppas få lite ordning på den här bloggen till sommaren när jag åker till USA, så att de som vill kan kika in här och se vad jag har för mig! Och med "få ordning" menar jag få tummen ur och skriva saker och ladda upp bilder :).

16:e januari 2012

En kall januaridag och det är slaskigt och halt ikväll.

Därför blev det i slutändan ingen Runday idag, vilket känns lite trist när man inte orkade sig iväg, för det känns alltid så härligt att komma tillbaka efteråt!

Men för tillfället har jag glömt min springjacka och mössa i Göteborg och jag fryser redan nu. Ska ta mig en värmande dusch istället.
Jag ser fram emot när det börjar våras och man kan springa i solen utan jacka och utan att frysa! Det känns långt just nu, men det är det ju faktiskt inte.
Om två ynka månader kan det lika gärna vara femton grader och sol!

Och hela sommaren kommer jag få maaaassor av sol för då åker jag till USA :D!

RSS 2.0