27:e december

Liten reunion igår med några kursmedlemmar från Göteborgstrakten!

Riktigt, riktigt roligt var det. Startade på Vasastan, hängde där ett tag, drack lite vin, Kristoffer hittade inte dit :P. Så sen drog vi vidare till Bryggeriet där Kristoffer till slut kunde sluta sig till gruppen och där dansade vi hela natten tills det stängde :D. Vidare drog vi hem till mig för lite efterfest, somnade väl runt fem-halv sex på morgonen.

Klockan nio gick jag upp för arbetsintervju, strax avklarat, återvände hem där Andreas, Mattias, Oscar och Jonathan hade sovit över. Lite frukost och därefter cruisade vi bort till netonnet och fick lite grejer köpta... Därefter fick de tre sistnämnda skjuts till centralen och Andreas skjuts hem till Mölnlycke ^^.

Nu försöker vi febrilt ta oss till Stockholm på något vis, men det är redan avgjort att det blir nyår där! Haha, så det ska vi försöka meddela Stockholmarna också :). Andreas kunde till och med fixa en lägenhet kanske där vi Göteborgare kunde tränga in oss ^^. Sjukt roligt i alla fall, vill verkligen bara komma dit nu!

25:e december

Här sitter jag och suckar och pustar :P.

Alperna och jul är avklarat, det jag såg fram emot mest under det halvår som gått. Men jag har träffat fantastiskt folk under tiden!! Så nu blir det nog nyår i Stockholm kanske. Skall bli kul hoppas jag! Jag är ledsen över att jag inte orkar stanna här i Göteborg och fixa nyår som vanligt, men nej, det blir för sorgligt.

Bullen och Tilda i Hemsedal och Tilda i Idre. Resterande närmaste har flickvänner och jag känner inte jättemycket för att sitta där som ett sjunde hjul, eller vad det nu blir :P. Istället blir det till att ge sig ut på hal is med folk man inte känner speciellt bra men fått grym kontakt med, så jag hoppas det löser sig för mig :).

Jag gillar att hoppa på det okända. Vart tar vägen mig den här gången? Långt bort hoppas jag. Jag vill äventyra. Kan jag inte få lite hjälp på traven av de övre makterna? Då vore jag nöjd :).

22:e december

Två dagar kvar.

Jävla ändringar att vara sega på att gå igenom då. Därför skriver jag ett sådant här sjukt onödigt meddelande

21:e december


Tillbaka från Bad Gastein nu efter en fruktansvärt intensiv men också helt otroligt rolig vecka!

Orkar inte ta några detaljer just nu, är bara så gaaalet trött. Det känns hursomhelst både underligt och sorgligt att det är över nu, samtidigt som man fortfarande hoppas på att det ska finnas ett litet jobb i en liten alpby till en. Bara att hålla tummarna under dagarna som kommer och hoppas på det bästa.

Sjukt nog är det bara tre dagar kvar till jul. Känns inte alls som det när man lämnade snön bakom sig och åkte nitton timmar på buss tillsammans med människor man kännt i ungefär en vecka, trots att det känns som hela livet. Vad skall framtiden bringa? Vi får se, men först och främst blir det lite catching up med Mathilda imorrn, sedan biltur till mormor i övermorgon för julfirande!

Chamonix, Chamonix, det är vi
Backens bästa glider förbi
Häng med på After-Ski, häng med på After-ski
Chamonix, Chamonix det är vi

Alla älskar Chamonix, alla älskar Chamonix
Chamonix, Chamonix!
11:e december

Jahapp, nu är det dags att åka!

Allt har blivit inhandlat och kläderna framplockade, packlistan nedskriven... Bara att sätta igång alltså.
Haft avskedsmiddag med familjen, det var mysigt. Och lite sentimentalt. Men så är det. Nu hoppas jag på härligt väder och trevliga människor i Bad Gastein. Lite läskigt är det allt. Framförallt nu när det är så nära!

Wish me luck!

10:e december


Otroligt att det är det datumet nu!


Två ynka dagar kvar tills jag åker - det är rentav i övermorgon. Och jag har fortfarande massor av saker jag måste göra... Jag får börja göra en lista eller något på allt jag måste packa.

Jag har i alla fall fått lite julklappar inhandlade, skönt att slippa tänka på det lagom till jag kommer hem från Alperna den 21:a. Jag har hälsat på Mathilda i Borås, så hennes fina lägenhet har jag fått se. Det börjar verkligen kännas nu. Imorgon jobbar jag sista dagen på restaurangen. Sorgligt och skönt på samma gång. Och imorrn får jag VERKLIGEN  skärpa till mig och få allting gjort som måste göras.

Högsta prioritet har: köpa termobyxor, köpa "om jag kunde drömma", hämta ut körkortet på posten, hämta pappas bärbara dator och packa. Fast allra högsta prioritet har förstås "hej då"-middag med pappa, för sedan träffar jag inte honom mer förrän tidigast 17:e januari. Kommer vara skumt att fira jul utan honom. Har aldrig gjort det tidigare. Men det var hans val, så då är det inte mycket att göra åt...

Nu är det dags att kila igen - mer bestyr att ta tag i.

5:e december

Jag är förälskad!! Som så många gånger förr dock, så är det tyvärr i en filmkaraktär! Dumma dumma liv att inte kunna vara som i filmerna.

Varför kan inte bara en galet snygg kille med mörka hemligheter bara älska mig över allt annat på jorden och ta med mig på de mest fantastiska resor, samt rädda mig ur alla tänkbara situationer? Är det så mycket att begära?!

3:e december


Mmm, denna låten är så mysig... Har velat ha den i evigheter men visste inte vad den hette eller vilka som gjort den. Tur det finns internet!!


2:a december


Undrar var man billigast får tag på en liten bärbar DVD-spelare? Det vill jag verkligen ha! Undrar just om det finns regionsfria? Får kolla netonnet eller något :).

Idag har jag jobbat, lagat mat och städat. Liiite duktig tycker jag faktiskt att jag är :)!

*om ni undrar över onödigheten i det här inlägget så är det för att jag ska se ifall ändringarna jag gjort i stilmallen går igenom när jag lägger in ett nytt inlägg...*

1:a december

Idag fick jag mitt körkort. Äntligen!

RSS 2.0