30:e juli - tre dagar kvar...!

Förra inlägget buggade. Det skulle stå att jag skulle ändra på allt det där genom att spöa Jesper i minigolf.
Och vet ni vad? Det GJORDE jag också. Han var så sjuuuukt kaxig innan men tji fick han. Sjukt nöjd är jag. Nu är han dock inne i lumpen, stackarn.

Själv har jag bara tre dagar kvar att jobba... Jag njuuuuter. Idag eftermiddag kommer mor och hämtar mig och så ska vi åka och bada :). Mys.

För övrigt har jag beställt körlektioner nu, så till slut skall även jag lära mig att köra bil, yippiee :D!

23:e juli - hmmm...


... Bidar min tid innan jag skall kunna åka hem från jobbet med gott samvete...

Fötterna värker och sömnnivån ligger långt under vad den ska. Tänkte gå och lägga mig tidigt igår men så hade Mathilda kommit hem från Italien och det ville jag ju höra om och så joinade Totte och Jesper och då blev det snack och filmtittande och plötsligt var klockan tio över ett :S. Härligt när man ska upp klockan fem. Men fyra timmars sömn får duga, det var mysigt med lite "filmkväll" mitt i veckan och att träffa folk :).

När man jobbar känner man sig på något vis isolerad från omgivningen. Man har inget liv, för man har inte tid. Egentligen i alla fall. Jag försöker ändra på allt det där gen

19:e juli - Wah!


Jag känner mig lite smått inaktiv här faktiskt... Saken är att jag inte orkar för tillfället. Har man inget roligt att skriva om kan det lika gärna vara för min del. 

Exempelvis, när jag kommer hem från jobbet har jag ingen ork att skriva om vilken meningslös dag jag har haft. Det mest spännande som hänt där var när jag byggde massa torn med varorna för att jag var så uttråkad och tyvärr råkade bygga ett av dem lite instabilt så att lådor med glaspipetter för 80 000 :- föll i marken. Tack och lov klarade de sig allihop, samt tack och lov var ingen av mina chefer närvarande, men det var pinsamt nog ändå och ja - jag tänker ju inte göra om det. Måndag kommer bli ett helvete, och veckan kommer gå så seeegt. 

Tänker man tillbaka på veckan så känns det som att den gått fort, men när man var mitt i den, ja då var det fan ingen höjdare. Nästa vecka kommer inte bli bättre. Men det är i alla fall näst sista veckan - TACK! Aldrigaldrigaldrigaldrigaldrigaldrig mer lager. Hellre lever jag fattig på gatan. Jag avskyr det så intensivt så jag hittar inte ens ord att beskriva det med.

Roligt är dock att en gammal barndomskompis har hittat mig och vi skall träffas nu igen efter att inte hört ett ord från varandra på ungefär åtta år. Helt sjukt! Internet kan verkligen skapa de mest intressanta situationer. Det är fascinerande.    


"Come and take me far away, through infinity we will sail...."

10:e juli - Hard work, work


I måndags började jag jobba. Fy fan. Enformighet och tristess. Jag har jobbat fyra dagar och det känns redan som om jag tillbringat halva mitt liv på det där jävla stället. Ändå har jag roliga arbetskamrater och vi försöker göra bästa möjliga av situationen. Men det är inte lätt.

Idag försöker jag dryga ut min eftermiddag med att gå på bio med ett gäng vänner, det ska bli roligt. Och imorrn är det fredag, det ser jag fram emot!

Min bror har fått upp mina ögon för två låtar som jag är i princip helt besatt av för tillfället. Den ena är Coldplay - Violet Hill, heelt underbar låt! Och lika grym Muse - Knights of Cydonia. Måste fan skaffa en skiva med Muse, aldrig hört en dålig låt med dem och ändå har jag inte deras skiva! Illa, illa.

Nu har jag i alla fall alla greklandsbilder, många ligger på facebook och bilddagboken. Men får väl ta och lägga upp några här också :D!

Grekland  Grekland  Grekland  Grekland  Grekland  Grekland  Grekland

Grekland

Grekland!!


Nu är jag hemma från Grekand.

Min entusiasm över att komma hem till kalla Sverige med växlande molnighet är inte helt enorm efter två underbara veckor utan ett moln på himlen i Grekland.

Första veckan fördrev vi på Skopelos ö, nästan inga turister och inte mycket folk på stränderna, så vi hade de mest fantastiska stränder nästan för oss själva, kristallklart 25 gradigt vatten, samt 30-35 grader i skuggan uppe på land. På kvällarna satt vi på mysiga resturanger nere i hamnen och hade det trevligt och sedan gick man hem uppför de mest jävliga trappor man kan föreställa sig till vårat hotell och spelade kort :).

Nästa vecka blev det Skiathos med betydligt fler turister men också sjukt fina stränder med samma kristallklara vatten. Sol och bad hela dagarna, resturang på kvällen, sen var det lite mer party-ö, så jag och kusinerna var ute på en massa olika häftiga klubbar som låg på en bargata nere vid hamnen. Massa dans, trevlig musik, öppet till sju på morgonen och alltid massa gratisdrinkar till "pretty skandinavian girls". Jovisst, bara att tacka och ta emot, ute fem kvällar, betalade inte en enda krona för någonting :D.
 
Och nu är man hemma. Jaja, det har ju sin charm det med. Träffa vänner och sova i egna sängen och ja, lite sånt. Bättre semester kan man knappast önska sig dock, finns massor av bilder, tyvärr inga inlagda på datorn ännu :).  


RSS 2.0