Sannings-sägaren

Idag är det BodyCombat igen, och armarna har ännu inte återhämtat sig sedan förra gången. Haha, vi får väl se hur det går idag... Men det är så grymt roligt!

Förresten, jag brukar få ett "daily horoscope" till min mail. Jag kan inte påstå att jag direkt tror på horoskop, men jag tycker de är roliga att läsa. Trots att jag inte precis tror att någon människa kan läsa min framtid i stjärnorna pga att jag är född ett visst datum, så har jag ändå lite högre förväntningar på min dag om det står något roligt i dem. Och står det något tråkigt sänker jag ibland mina förväntningar på dagen.

Brukar någon annan läsa sitt horoskop och bli åtminstone liiite påverkad av vad som står där? Eller är det bara jag som är så tramsig?

Dagens horoskop för mig i alla fall:
"You just can't find the words to express what's going on in your heart -- which is highly unusual for you! It's a good day to take time off to think things through and get yourself put back together."


Jaha. Visst låter det upplyftande?

Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Jag läser de gärna, men glömmer det nog lika fort.. :D

2009-10-15 @ 12:19:59
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: ISA

SV: haha, ja precis. Hade bara en oversized kofta och halsduk, men som tur var var det inte lika kallt idag som de andra dagarna. haha okej men jag hatar vinterjackor, har ingen alls men i nödfall använder jag en avdankad canada goose jacka, men det är som sagt i nödfall! :) haha..

2009-10-15 @ 16:18:28
URL: http://metrobloggen.se/dramaqueen
Postat av: Sandra

Japp, jag köpte den före förra helgen. Har inte hunnit läsa så mycket dock. Jag åker mycket tåg i helgen, så det blir nog en del läsande då :) Såg typ idag att den kommer som film, får se om den är något att gå på... Boken verkar rätt bra iaf, MYCKET roligare än kurslitteraturen!

Kramar

2009-10-15 @ 16:18:37
URL: http://strangershouse.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag läser knappt horoskop, men hittar jag ett läser jag det gärna. I vissa fall tar jag åt mig grejer som står där, men inte mkt...Konstigt nog tar jag åt mig dem mer på engelska än på svenska..random.

Och ja, det lät väldigt upplyftande!

2009-10-15 @ 20:32:53
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/
Postat av: m'

ja,nöjd ska hon fan va :P haha :D

okej, jag ligger i sängen och slappar =) sjukt trött :P

2009-10-15 @ 21:41:24
URL: http://matildaarosqvist.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Haha, jag läser också horoskop, i alla tidningar jag köper och sådär :) Är helt beroende av det! Även fast jag egentligen inte tror på det!



Jag hänger gärna med och provtränar, hade vart kul! :D



Vilken helg vart det du ska till Sthlm? Jag och malin pratade om att dra ihop lite kompisar och gå ut nästa helg?! Kolla om du kan :) Kram!

2009-10-16 @ 09:37:51
URL: http://eightnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0