Snart så...

Zumba-onsdag.

Intressant fenomen, för två dagar sedan när jag bokade mig till klassen stod jag på plats nummer 27 i kön. Nu står jag på plats nummer två. Vilket betyder att vid halv sju ikväll när klassen börjar, kommer jag med största sannolikhet ha fått en plats.
Vad gör folk?? Bokar de sig på allt IFALL de skulle ha lust att gå på något? Vi snackar alltså trettio pers som har avbokat sig på två dagar. Det är mer än halva klassen.

Men inte mig emot, jag får ju plats då :).

Imorgon gäller det!!

Kommentarer
Postat av: ansepanse

har alla ångrat sig då? mysko, men bra för dig iof

jag håller tummarna för att det ska gå bra imorgon

Sv: du hade behövt ha Sluggo där för att vakna i morse då :)

kramar

2011-01-19 @ 15:30:15
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: diana

Hmmm, lite skumt faktiskt, men tur för dig.

2011-01-19 @ 22:08:04
URL: http://www.metrobloggen.se/diana
Postat av: Ellis

Haha sådant är sjukt! :SVad är zumba?sv: jag är ALDRIG nöjd när ja kommer från frissan - ja lär mig gilla de efter ett tag.Hmm tandvården är ju inte kostnadsfri så fort man kommer till själva året då man fyller 20??

2011-01-21 @ 01:43:08
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Det låter onekligen lite märkligt. Kanske det sker något annat i stan som inte du vet om. Något stort? :D

2011-01-21 @ 18:03:58
URL: http://svorskan.se
Postat av: Svorskan

Sv: Nej, jag har ingen pojkvän. Vi gjorde slut i september (snäll och fridfullt :)). Jag byter från en trea till en tvåa. Jag har ingen användning för det extra rummet och det jag sparar i hyra kan jag köpa magnesium för. :D

Sv: Jag förstår hur du menar, jag har haft en ekonomi som gjorde att jag inte kunde lägga en krona för mycket på något som helst. Men om du TROR att magnesium kan hjälpa dig och du känner någon som kanske tar det, så fråga om du kan få till ex tabletter för tre dagar? På den tiden vill du känna av om det har effekt eller inte, i varje fall för de flesta symptomer. Själv är jag lite emot att äta tillskott av olika slag, men ju mer jag har läst om VARFÖR vi i dag ofta har magnesiumbrist, ju mer övertygad är jag om att det kanske är rätt med just denna grejen.

2011-01-21 @ 18:58:34
URL: http://svorskan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0